Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Healing bijeenkomst

9 april 2020 van 20:00 - 20:30

Gratis
Healing op afstand

Healing bijeenkomst – op afstand

In deze tijden waarop voor iedereen het leven op zijn kop  staat – we zitten massaal in quarantaine, opgesloten in en om het huis – is er juist veel behoefte aan verbinding, onvoorwaardelijke liefde, steun en heling.

Mooie evenementen waarbij grotere groepen mensen bij elkaar komen, zoals ook deze Healing bijeenkomst, mogen voorlopig niet door gaan.

En toch willen wij tegemoet komen aan die behoefte aan verbinding, steun en heling. We hebben daarom als team besloten om een afstand-healing te gaan verzorgen voor iedereen die dat zou willen ontvangen OF zou willen doorgeven aan hun dierbaren.

Hoe werkt deze healing bijeenkomst op afstand?

Op 9 april starten wij om 20.00 uur op de website van Het Holistisch Centrum Nederland (www.hhcn.nl) een vooraf opgenomen video van ongeveer 15-30 minuten. Hierin stellen wij onszelf voor en zullen we een sessie starten waarop alle deelnemers en de behandelende therapeuten worden meegenomen in een visualisatie. In deze visualisatie staat verbinding met elkaar centraal en deze zal ontspannend en misschien zelfs inzichtgevend zijn. Je mag alleen deelnemen aan de sessie, maar je mag ook anderen hiervoor uitnodigen.

Tijdens deze sessie zullen wij als therapeuten, in verbinding met elkaar en iedereen, een Healing of afstand geven voor iedereen van wie wij de namen hebben doorgekregen en onze wereld in het algemeen.

Aanmelden:

Meld je hieronder aan voor de healing op 9 april 2020. Vervolgens geef je per mail namen en woonplaats van jouw dierbaren door.

Weet je niet of deze persoon dit wil, hier voor open staat of hier in gelooft? Wanneer wij de helende energie gaan versturen dan geven we daar altijd bij aan dat de persoon zelf deze energie mag aannemen of niet, wij vragen dus energetisch toestemming om te ontvangen. Er hoeft dus geen bezwaar te zijn om namen door te geven van mensen die daar zelf denken niet voor open te staan, maar die jij graag mooie, lichte, helende energie zou gunnen.

Het is uiteraard ook mogelijk iedereen zichzelf te laten aanmelden, het aantal deelnemers is deze keer ongelimiteerd!

(Deze gegevens worden ALLEEN gebruikt voor de afstands-healing van 9 april. De gegevens zijn nodig zodat wij ons exact op deze mensen kunnen afstemmen. Wij gaan deze mensen niet benaderen op wat voor manier dan ook!)

Na aanmelden ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail en (uiterlijk 2 dagen voor het event) een mail met aanvullende informatie.

Geen mail ontvangen? Check dan even je spam-box en stuur ons eventueel mail via info@hhcn.nl

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten?

Wij sturen één maal per maand een Agenda rond met alle informatie over onze activiteiten, workshops en bijeenkomsten.
Aanmelden Agenda – mailing

Reviews

5,0 rating
27 januari 2020

Ik vond het enorm rustgevend, echt even een avondje voor mezelf. Enorm bedankt

Thea

Deel jouw ervaring

Healing bijeenkomst

Gegevens

Datum:
9 april 2020
Tijd:
20:00 - 20:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Aanmelden

Privacy beleid
Tribe Loading Animation Image

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.