Hypnotherapie

Met behulp van Hypnotherapie laat je het onderbewustzijn vóór je werken.

Je gedrag, gewoonten, gevoelens en daarmee hoe jij je gedraagt wordt voor 90% bepaald door je onderbewustzijn. Ook al wil je soms gewoontes veranderen, ander gedrag vertonen of je anders voelen; als je onderbewustzijn tegenwerkt dan zal dat onderbewustzijn jouw gekozen gedrag steeds opnieuw ondermijnen. Het zal jou tegenwerken, hoe gemotiveerd je ook bent.

Met hypnotherapie kun je dit onderbewustzijn beïnvloeden waardoor het vóór je gaat werken in plaats van tegen je.

Stel je voor dat:

  • Je met gemak langs de schappen van de supermarkt kunt lopen, zonder dat je allerlei snacks, snoep, koek en andere ongezonde dingen in je winkelwagentje wilt gooien (om later zelf op te eten)
  • Je zonder problemen in gezelschap de hapjes en nootjes op tafel kunt laten staan
  • Je ineens geen behoefte meer hebt aan een sigaret, niet meer wilt roken. Nooit meer.
  • Je ontspannen naar bed gaat om te gaan slapen, in plaats van je zorgen maken of je wel kunt slapen, steeds weer wakker wordt midden in de nacht en ’s morgens doodmoe uit je bed stapt.
  • Je het werk gewoon kunt afronden na een werkdag en dat je ’s avonds ontspannen van je vrije tijd kunt genieten in plaats van piekeren, nachten doorwerken, stressen en daar vaak niet eens de waardering voor krijgt die je eigenlijk zou verdienen
  • Je weer kunt genieten van rust, ontspanning, de mensen op je heen en al het moois van de wereld
  • Je trots en tevreden met jezelf kunt zijn

Programma’s

We hebben een aantal specifieke programma’s samengesteld voor een aantal veel voorkomende doelen, maar hypnotherapie is heel effectief in te zetten voor vele klachten en doelen. Neem eens contact op als jouw doel hier niet genoemd wordt en je nieuwsgierig bent of ook dat te behandelen is met hypnose.

  • Virtuele maagband – afvallen
  • Stoppen  met roken
  • Burn-out

Omdat we gebruik maken van zowel directe als indirecte hypnose technieken, zijn in de meeste gevallen één of twee sessies al voldoende om de gewenste resultaten te bereiken.

Nog vragen?

Er worden regelmatig informatie bijeenkomsten gehouden waar je alles hoort over hypnotherapie, je vragen kunt stellen, waar we samen bekijken of hypnotherapie iets voor jou is en je aan de hand van een persoonlijk plan kunt beslissen of je met hypnotherapie aan de slag wilt.

Aanmelden voor een dergelijke vrijblijvende informatie bijeenkomst doe je hier:

Op de hoogte blijven van alle bijeenkomsten, workshops en ander leuk nieuws?
Ontvang één maal per maand de agenda in je mail.

AANMELDEN